Terug naar overzicht

Update: watertoevoer hersteld aan de Onderwijsboulevard

Er komt weer water uit de kraan op de Avanslocatie aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Een monteur heeft het probleem met de watertoevoer aan het begin van de avond opgelost. Er is een defect onderdeel vervangen.

De watertoevoer aan de Onderwijsboulevard lag vandaag plat. Dat betekende dat er geen water meer uit de kranen kwam, maar ook dat de toiletten niet meer konden worden doorgespoeld. Om die reden vroeg de hogeschool zoveel mogelijk mensen om het pand te verlaten. Alleen diegenen die een toets moesten maken, konden blijven. Toetsen gingen dus vooralsnog gewoon door. 

Toiletten Statenlaan 
De studenten en medewerkers die vanwege toetsen aanwezig waren, konden gebruik maken van de toiletten in het Avansgebouw aan de Statenlaan. Dat is het pand schuin tegenover het gebouw aan de Onderwijsboulevard.  

Flesjes water 
Ook stelde Avans flesjes water ter beschikking. De flesjes waren af te halen bij het restaurant op de begane grond. 

Brandveiligheid 
Na afstemming met de brandweer bleek er geen risico met betrekking tot de brandveiligheid.  Zij konden gebruik maken van het waternetwerk buiten het gebouw van Avans. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?