Terug naar overzicht

1.600 studenten leren elkaar én Breda kennen

De Grote Markt in Breda. Foto: Pleunie van Raak

Twee weken lang konden Bredase studenten deelnemen aan verschillende gratis workshops en activiteiten in de stad. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen moesten sommige activiteiten geannuleerd worden, toch trok GoodMood Breda zo’n 1.600 deelnemers, meldt BN DeStem.

De stad én nieuwe mensen leren kennen, dat was het doel van GoodMood Breda, een project van de gemeente, BUas, Avans Hogeschool, De Rooi Pannen en Curio.

Er was de afgelopen weken van alles op touw gezet voor studenten. Van een boottocht tot bordspelletjes spelen, maar ook borrelen en boulderen. Punt nam eerder een kijkje in de Tradeshop van GreenOffice, waar studenten kleding konden ruilen.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?