Terug naar overzicht

Enquête: wat is de favoriete muziek van Avansstudenten?

Foto: Andrea Piacquadio via Pexels

Het eerstvolgende magazine van Punt staat in het teken van muziek. Hoe kan het je helpen je beter te voelen? Wie zijn de studenten die spelen op de Avans-piano? Maar ook: waar luisteren Avansstudenten naar? Vul de enquête (anoniem) in en vertel ons hoe jij over muziek denkt.

De resultaten van de enquête worden gebruikt voor een artikel in Punt Magazine en op punt.avans.nl. Invullen kost maar een paar minuten van je tijd. Tegelijkertijd met het nieuwe magazine verschijnt er een Spotify-lijst met daarin de favoriete muziek van studenten.

Punt. Of had jij nog wat?

Jan D.

Bij sommige vragen is het echt noodzakelijk om meerdere antwoorden in te kunnen vullen. Deze enquete is dus echt niet goed. Zal ook geen goed beeld opleveren.

2022-01-19 09:48:04

Meer lezen?