Terug naar overzicht

Alle Avanslocaties gesloten in verband met storm

Foto: Angeline Swinkels

Alle gebouwen van Avans Hogeschool blijven de hele dag gesloten in verband met storm Eunice. Dat betekent dat alle lessen op locatie niet doorgaan en dat je ook niet bij Xplora terecht kan om te studeren. Wel is het mogelijk om tot 10:00 uur spullen op te halen.

Er worden flinke windstoten verwacht die voor onveilige situaties kunnen zorgen. Daarop schrapt de NS na 14:00 uur de hele dienstregeling en rijden ze ’s ochtends volgens een aangepaste dienstregeling, omdat er anders mogelijk ongelukken op en rond het spoor kunnen gebeuren.

Dudley
Donderdag trok storm Dudley al door het land. Dat zorgde op veel plaatsen in het land voor overlast.

Voor meer informatie kun je terecht bij je eigen opleiding of academie.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?