Terug naar overzicht

NS-staking: lessen en introducties gaan gewoon door

Illustratie: Daan van Bommel
Illustratie: Daan van Bommel

De stakingen van NS-personeel van vandaag en morgen hebben geen invloed op de onderwijs- en introductieactiviteiten van Avans Hogeschool. Alles gaat op 30 en 31 augustus gewoon door. Dat heeft het College van Bestuur (CvB) in een bericht laten weten.

Studenten die niet met de trein reizen kunnen hun lessen volgen en deelnemen aan de introducties. Studenten die wel met de NS reizen wordt gevraagd ander vervoer te regelen of een andere oplossing te zoeken. Mochten lessen of introductieactiviteiten door de staking onverhoopt niet kunnen doorgaan, zorgen de opleidingen zelf voor oplossingen. Studenten en medewerkers worden in dit geval door hun eigen opleiding hierover geïnformeerd.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?