Terug naar overzicht

Reminder! Je kunt alleen deze week nog jouw favoriete Avansdocent nomineren

Die ene docent die jou hielp met de voorbereiding op een moeilijk tentamen. Die op een humoristische wijze de lesstof uitlegt, die je wijze raad of advies gaf, die slim of gewoon de beste is? Dit is je laatste kans om jouw favo docent te nomineren en diegene in het zonnetje te zetten.

Punt organiseert weer de Docent van het Jaarverkiezing. Je kunt tot en met 2 november 23:59 uur jouw favoriete docent nomineren. Uit alle nominaties wordt een top 5 gevormd, waarop je kunt stemmen. In december reikt Punt de prijs uit en wordt bekend wie zich de beste Avansdocent van 2023 mag noemen.

Nomineren kan hier!

Winnaar van 2022 John Lousberg draagt graag zijn stokje over in december. Of toch niet?

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?