Terug naar overzicht

Avans organiseert workshopmiddag met uiteenlopende sessies over diversiteit en inclusie

Afbeelding via Amy Elting, Unsplash

Wil jij meer weten over thema’s als seksuele gezondheid, grensoverschrijdend gedrag, neurodiversiteit en culturele diversiteit? Dan is de workshopmiddag op 5 februari wellicht iets voor je. In het Bredase Open X kun je meedoen aan vijf verschillende workshops, gegeven door gespecialiseerde medewerkers en studenten van Avans.

De middag begint met een gezamenlijke aftrap om 11:50 uur, waarna vijf rondes met workshops van een half uur volgen. Rond 17:00 uur is er een borrel om de dag af te sluiten.

De workshops zijn voor iedereen te volgen, of je nu student of medewerker bent van Avans. Het is een gratis evenement waar je je via deze link voor kunt aanmelden. Meer informatie en de exacte tijden volgen later.

Uiteenlopende onderwerpen
Diversiteit en inclusie zijn brede begrippen waar een hoop onder valt. De workshops die te volgen zijn, lopen dan ook uiteen van onderwerpen. Hieronder vind je een overzicht van de te volgen sessies, die in het Engels en Nederlands te volgen zijn:

-Seksuele gezondheid, door consulent Luisa Decker
-Neurodiversiteit, door studiebegeleiders Elke Giesbers-van der Heul en Judith van Keulen
-Culturele diversiteit, door studieadviseur Rinotha Senathirajah en student Naem Sadiq
-LHBTIQ+, door docent Renée de Jonge en studenten Yara Muilenburg en Max Kleinherenbrink
-Digitale toegankelijkheid, door adviseur Carola Jansen en ICT-medewerker Helen van Gils

Punt. Of had jij nog wat?

Inez

Dag, Graag zou ik me willen aanmelden voor deze dag. Echter lukt het me niet om het aanmeldformulier te openen (er staat dat ik hier niet voor gemachtigd ben). Is er een andere mogelijkheid om me aan te melden? Vriendelijke groet, Inez van Gulick

2024-01-29 15:10:33

Meer lezen?