Het is bijna zover: het feestje waarbij je dagenlang niet zo goed weet wat voor en achter is, maar wel lekker met de muziek van links naar rechts gaat.In deze editie van Kokkerellen met Punt maken we drie katerontbijtjes die jou door carnaval heen slepen.
Tip: Accepteer de cookies om de video te kunnen te bekijken
Stappenplan: 1. Snijd het broodje open en doe er mayonaise op. 2. Beleg met paprika ribbelchips en wat extra mayonaise. 3. Vouw dan het broodje dicht en dan ben je klaar.
Tosti bapao
Benodigdheden: – broodje bapao – tosti-ijzer
Stappenplan: 1. Leg de bapao in het tosti-ijzer. 2. Wacht tot je broodje bruin kleurt en haal ‘m er dan uit. Hoppa, je tosti bapao is klaar!
Stappenplan: 1. Kluts de eieren en doe er naar smaak kruiden bij (bijvoorbeeld zout, peper en knoflookpoeder). 2. Verdeel het mengsel gelijkmatig in een pan en bak de eiwrap zo’n drie minuutjes per kant gaar. 3. In de tussentijd snijd je de avocado in reepjes. 4. Als de wrap klaar is, doe je er de Griekse yoghurt, avocado, kipreepjes en veldsla op. That’s it!
Punt. Of had jij nog wat?