Kalender

   Aankomend  Verleden
Mis je een feest of activiteit op de kalender? Klik dan op knop ‘aanmeldformulier’

april 2018

2018-04-26 21:00

Koningsnacht

Op donderdag 26 april kleurt Sociëteit het Forum oranje! Deze avond zal ouderwets in het teken staan van Prins Pils. Voor slechts €1,70 tik je de biertjes weg ter ere van Koning Willem-Alexanders 51ste verjaardag. Daag je vrienden uit en benoem jezelf deze avond tot Koning Pintenman. Trek je meest konings outfit aan en kom bakken rammen in het Forum. Geen trek in bier? Neem een Gin for the King en proost met ons mee!

– ALGEMENE INFORMATIE –
Datum: 26 april 2018
Locatie: Sociëteit het Forum, Havermarkt 12
Deuren open: 21.00 uur
Dresscode: Oranje

Locatie
Havermarkt 12
Breda
4811WG
Bekijk website »

mei 2018

2018-05-07 17:00

Bikini Bootcamp

Doe mee aan onze Bikini Bootcamp en werk 3 weken lang op een leuke manier aan jouw bikini body!

Tijdens de Bikini Bootcamp van 7 t/m 27 mei is ons reguliere rooster uitgebreid met extra groepslessen, trainingen en activiteiten. Door deel te nemen aan het programma verdien je punten waarmee je een goody bag en andere leuke prijzen kunt winnen tijdens de slotavond op maandag 28 mei, o.a. een CITYTRIP naar de ZON als hoofdprijs. Blok deze avond vanaf 20:00 uur gelijk af in je agenda!

Onze Bikini Bootcamp is alleen voor dames en gratis voor leden. Nog geen lid? Meld je dan aan via onze website of bezoek onze receptie. Vergeet je niet dan óók nog aan te melden voor de Bikini Bootcamp!

Let op: Vol = vol!

Locatie
Nieuwe Inslag 99
Breda
4817 GN
Bekijk website »
2018-05-08 23:54

Masterclass Business Modelling - Suzuki Motoren

Jij pitcht in juni jouw marketing- en salesplanning met een concreet implementatieplan voor Suzuki motoren. Dat is het resultaat van het marktonderzoek naar hun klanten waar je samen met andere studenten aan werkt. Spreekt dit je aan?
Meld je aan voor de Masterclass Business Modelling van het Avans Ondernemerscentrum. De masterclass start op dinsdagavond 8 mei en duurt 8 weken.

Jij wilt je cv aanvullen met een opdracht voor Suzuki motoren en bent op zoek naar extra uitdaging naast je opleiding. Denk mee over onderwerpen buiten jouw vakgebied en leer van andere studenten door te werken in multidisciplinaire teams. Je hebt rechtstreeks contact met de opdrachtgever en werkt op verschillende locaties. Bovendien leer je hoe je business modellen toepast.
Na actieve deelname aan deze masterclass maak je zichtbaar het verschil bij een presentatie en sollicitatie. Na afloop ontvang je een aanbeveling op je LinkedIn-profiel.

De opdrachtgever
Suzuki is een grote multinational die in 1909 in Japan is opgericht. Het bedrijf staat vooral bekend om de productie van auto’s en motoren. NIMAG B.V.is al sinds 1966 de importeur van Suzuki motoren in Nederland. Dit bedrijf is de schakel tussen fabrikant Suzuki Motor Corporation en de Nederlandse dealerorganisatie. Hier heb jij direct contact mee tijdens de masterclass.

Aanmelden
Meld je voor vrijdag 27 april aan voor de masterclass via aoc.avans.nl. Hier vindt je ook meer achtergrondinformatie en praktische zaken over de masterclass. Er is plaats voor maximaal 25 studenten. Voor vragen mail je naar ondernemerscentrum@avans.nl.

2018-05-16 10:00

L!NK Bedrijvendag

L!NK Bedrijvendag is het jaarlijkse evenement voor en door studenten op Avans Hogeschool te Tilburg. Organisaties en studenten komen hier bijeen van verschillende technische vakgebieden. Na het succes van afgelopen jaar, is de commissie in volle gang om er ook een geslaagd evenement van te maken op woensdag 16 mei 2018. Neem gerust een kijkje op onze website.

Locatie
Avans
Tilburg
Bekijk website »
2018-05-24 20:30

The Battle of the DJ's

Ook dit jaar organiseert het HBO Intro Festival weer de Battle of the DJ’s. Hierbij maken beginnende DJ’s kans op een plek op de mainstage van het HBO Intro Festival Den Bosch. En dat voor maar liefst een publiek van 4.000 studenten!! Ben of ken jij een DJ die studeert aan het HBO in Breda of Den Bosch, dan kun je deze kans niet laten schieten!!

Schrijf je dus nu in!
Inschrijven kan via onze website: hbointro.nl/denbosch/battles. Je kunt je inschrijven t/m 3 mei, dus schrijf je in voordat het te laat is! Voor meer informatie en updates over de battle zie de Facebookpagina van HBO Intro Festival of ga naar onze website.

Bijzijn = Meemaken!
Wat is een DJ zonder publiek? Join the battle! Kom kijken en feest mee tijdens The Battle of the DJ’s onder het genot van lekkere drankjes en gezellige mensen!

STEM MEE!
Jij hebt ook een stem in het bepalen van de winnaar van de battle! Naast het oordeel van de jury, mag het hele publiek stemmen op zijn favoriete DJ. Al deze stemmen worden samengevoegd met het oordeel van de jury en daarmee wordt de winnaar bepaald.

Locatie
Boschveldweg 473
's-Hertogenbosch
5211 VD
Bekijk website »
2018-05-28 08:00

Deelraadverkiezingen

Wil je meepraten en meebeslissen over wat er in jouw academie gebeurt?

Stel je dan uiterlijk 9 mei kandidaat voor de academie- of dienstraad waar je werkzaam bent of studeert. Om je kandidaat te stellen en voor meer info, kun je terecht op studentinfo.

Je kunt altijd mailen of bellen met bureau medezeggenschapszaken. Hanneke Nolta, 06-41141888 of Joyce van der Linden 088-5257546 of bmz@avans.nl

juni 2018

2018-06-05 23:54

Student Startup Awards Brabant 2018

Heb jij een geweldig business idee of een startende onderneming die zich in de beginfase bevind en wil jij strijden tegen andere startende ondernemers? Doe dan mee aan de Student Startup Awards Brabant 2018.

Inhoud
De Student Start-up Awards Brabant is een samenwerking tussen NHTV, Avans, Fontys en Tilburg Universiteit. Zij zijn op zoek naar ondernemers die net begonnen zijn met hun onderneming of die nog bezig zijn met het vormgeven van hun business plan. Denk jij dat jouw onderneming of idee potentie heeft om te winnen en daarmee de titel van ‘Best Startup’, ‘Best Idea’ of ‘Best Social/Sustainable Initiative’ te verdienen, meld je dan nu aan voor de Student Start-up Awards.

Je kunt meedoen in de volgende categorieën en de daarmee de volgende prijzen winnen:

Best Startup (Black Belt) – € 250,-
Best Startup (Brown Belt) – € 250,-
Best Social/Sustainable Initiative – € 250,-
Best Idea – € 250,-
Public choice – Dinner Cheque for € 100,-

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie of om je direct aan te melden, ga naar: http://www.studentstartupaward.nl//

Locatie
Breda
Bekijk website »
TRENDING OP SOCIAL
Volg voor het laatste nieuws @PuntAvans

Volg Punt.