Kalender

   Aankomend  Verleden
Mis je een feest of activiteit op de kalender? Klik dan op knop ‘aanmeldformulier’

september 2018

2018-09-17 17:00

Masterclass Business Modelling - Suzuki Motoren

Jij pitcht in juni jouw marketing- en salesplanning met een concreet implementatieplan voor Suzuki motoren. Dat is het resultaat van het marktonderzoek naar hun klanten waar je samen met andere studenten aan werkt. Spreekt dit je aan?
Meld je aan voor de Masterclass Business Modelling van het Avans Ondernemerscentrum. De masterclass start op maandagavond 17 september en duurt 12 weken.

Jij wilt je cv aanvullen met een opdracht voor Suzuki motoren en bent op zoek naar extra uitdaging naast je opleiding. Denk mee over onderwerpen buiten jouw vakgebied en leer van andere studenten door te werken in multidisciplinaire teams. Je hebt rechtstreeks contact met de opdrachtgever en werkt op verschillende locaties. Bovendien leer je hoe je business modellen toepast.
Na actieve deelname aan deze masterclass maak je zichtbaar het verschil bij een presentatie en sollicitatie. Na afloop ontvang je een aanbeveling op je LinkedIn-profiel.

De opdrachtgever
Suzuki is een grote multinational die in 1909 in Japan is opgericht. Het bedrijf staat vooral bekend om de productie van auto’s en motoren. NIMAG B.V.is al sinds 1966 de importeur van Suzuki motoren in Nederland. Dit bedrijf is de schakel tussen fabrikant Suzuki Motor Corporation en de Nederlandse dealerorganisatie. Hier heb jij direct contact mee tijdens de masterclass.

Aanmelden
Meld je aan voor de masterclass via aoc.avans.nl. Hier vindt je ook meer achtergrondinformatie en praktische zaken over de masterclass. Er is plaats voor maximaal 25 studenten. Voor vragen mail je naar ondernemerscentrum@avans.nl.

oktober 2018

2018-10-29 17:51

Avans Multidisciplinary eXperience

Ben jij derde- of vierdejaarsstudent en heb je ambitie om verder te kijken dan jouw eigen opleiding? Vind je het leuk om te werken aan echte praktijkopdrachten en zoek je meer uitdaging in je opleiding? Doe dan mee met de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) van 29 oktober t/m 2 november 2018.

Wat is AMX?
AMX is een multidisciplinaire projectweek waarin je met studenten van andere opleidingen werkt aan een real life, actuele casus van een bedrijf of instelling. Met jouw team werk je samen, op locatie van de opdrachtgever, aan innovatieve oplossingen voor deze casus. Je krijgt interactieve boostsessies, wordt begeleid door ervaren docentcoaches en krijgt veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Aan het eind van de week presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury.

Meer info en aanmelden
Wil je meer weten? Neem dan contact op via amx@avans.nl. Aanmelden kan via amx.avans.nl.

TRENDING OP SOCIAL
Volg voor het laatste nieuws @PuntAvans

Volg Punt.