Kalender

Mis je een feest of activiteit op de kalender? Klik dan op knop ‘aanmeldformulier’  

augustus 2019

2019-08-29 17:00

INTRO Festival Den Bosch

Student? Zin in een feestje?
SAVE THE DATE: donderdag 29 augustus op het Residentieplein, Den Bosch. Be there!

Locatie
Residentieplein
Den Bosch
Bekijk website »

september 2019

2019-09-05 18:00

HBO Intro Festival Breda

Eerste jaars HBO-student? Zin in een feestje?
SAVE THE DATE: donderdag 5 september gaat het dak eraf op Breepark

Locatie
Breepark
Breda
Bekijk website »
2019-09-05 20:30

Kroegentocht | JOVD Baronie van Breda

In het kader van het Augustus Offensief organiseren wij donderdag 5 september een kroegentocht door Breda. Dit is het ideale moment om ons beter te leren kennen en meer over de JOVD Baronie van Breda te weten te komen.

Onder het genot van een drankje zullen wij verschillende cafés langsgaan. Gezelligheid en bitterballen gegarandeerd!

Iedereen is van harte welkom vanaf 20.30 uur bij eetcafé Walkabout in Breda (locatie aan de Grote Markt 52) waar wij zullen starten.
Vooraf zijn wij ook aanwezig op het HBO intro festival in Breda.

Kom vooral gezellig langs en schrijf je in bij onze mooie afdeling!

Locatie
Eetcafé Walkabout
Grote Markt 52
Breda
Bekijk website »
2019-09-18 12:30

Hbo Lean Event IMPACT

Na een succesvolle bijeenkomst in Nijmegen in oktober 2018 organiseren 7 hogescholen dit jaar weer IMPACT 2019. Bij dit symposium strijden hbo-studenten om de titel het ‘beste hbo-lean-project’. Dit jaar is het event op 18 september bij Avans Hogeschool aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Avans Hogeschool, Fontys, HAN, Hanzehogeschool, HAS, NHL Stenden en Windesheim nodigen u uit.
Keynotesprekers
Naast de verkiezing van het beste verbeterproject door studenten, bestaat het programma uit 2 (Engelstalige) keynotes. Pascal Pollet, onderzoeker bij Sirris, schetst nieuwe perspectieven voor lean en gaat in op wat ontbreekt. Joriene Beks en Jeroen Daelmans gaan in hun duo-keynote in op het World Class verbeterprogramma bij Daelmans, marktleider op het gebied van stroopwafels.

Locatie
Avans, Onderwijsboulevard
Den Bosch
Bekijk website »

november 2019

2019-11-19 09:30

Symposium Laat je (niets) wijsmaken!

Het lectoraat Brein en Leren van Avans Hogeschool organiseert onder de titel ‘Laat je (niets) wijsmaken!’ een symposium voor onderwijsprofessionals over kritisch leren denken in het hbo. Het symposium wordt gehouden op Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215 in ‘s-Hertogenbosch.

Programma
De keynotes van prof. dr. Jan Elen en prof. dr. Tamara van Gog belichten de meest recente ontwikkelingen en onderzoeksresultaten over kritisch denken in het hoger onderwijs.

Daarnaast kun je als bezoeker kiezen uit verschillende workshops, bijvoorbeeld over curriculumontwikkeling, instructie of assessment van kritisch denken. Er is gelegenheid tot netwerken en tijdens het symposium wordt ook het online platform van Kritisch leren denken gelanceerd.

Locatie
Avans, Onderwijsboulevard 215
Den Bosch
Bekijk website »