Kalender

   Aankomend  Verleden
Mis je een feest of activiteit op de kalender? Klik dan op knop ‘aanmeldformulier’

oktober 2018

2018-10-23 19:00

Tafeltennis toernooi

Ons altijd leuke en drukbezochte tafeltennistoernooi heeft deze editie twee categorieën, namelijk goed of slecht. Binnen welke categorie val jij?

Datum: Dinsdag 23 oktober 2018
Start: 19:00
Locatie: BRESS Sportcenter, Centre Court
Kosten: € 2,50

BRESS-leden kunnen zich aanmelden via onze webshop (https://bress.virtuagym.com/webshop) tot en met maandag 22 oktober 23:59 uur. Zij ontvangen nog van ons een e-mail met de vraag aan welke categorie ze willen deelnemen. Niet-leden kunnen zich per e-mail aanmelden naar info@bress.nl, graag gelijk doorgeven aan welke categorie je wilt deelnemen.

Locatie
Nieuwe Inslag 99
Breda
4817GN
Bekijk website »
2018-10-26 19:30

Halloween Movie Night

Dit jaar organiseren wij voor de eerste keer een heuse Halloween Movie Night. Wij selecteren 4 enge, griezelige en bloedstollende films waaruit jullie er 2 mogen kiezen (de meeste stemmen gelden). Voor de hele avond geldt; ONBEPERKT POPCORN!

Squashbaan 3 wordt speciaal voor deze avond omgetoverd tot een ‘chill zone’ met (sport)matten en stoelen. Maak het jezelf vooral nog gemakkelijker door een comfi-outfit aan te trekken (mag ook griezelig zijn) en neem een dekentje/kussen mee.

Datum: Vrijdag 26 oktober 2018
Ontvangst: 19:30
Start 1e film: 19:45 (gevolgd door een 15 min. pauze)
Start 2e film: Afhankelijk van 1e film
Locatie: BRESS Sportcenter, Squashbaan 3
Kosten: € 2,50 (inclusief popcorn)

BRESS-leden kunnen zich aanmelden via onze webshop tot en met donderdag 25 oktober 23:59 uur 👉 https://bress.virtuagym.com/webshop/.

ESN-leden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar events@esn-breda.nl.

Geen BRESS- of ESN-lid? Je bent dan nog steeds welkom! Stuur een e-mail naar info@bress.nl om je aan te melden.

Locatie
Nieuwe Inslag 99
Breda
4817GN
Bekijk website »
2018-10-29 22:22

Avans Multidisciplinary eXperience

Ben jij derde- of vierdejaarsstudent en heb je ambitie om verder te kijken dan jouw eigen opleiding? Vind je het leuk om te werken aan echte praktijkopdrachten en zoek je meer uitdaging in je opleiding? Doe dan mee met de Avans Multidisciplinary eXperience (AMX) van 29 oktober t/m 2 november 2018.

Wat is AMX?
AMX is een multidisciplinaire projectweek waarin je met studenten van andere opleidingen werkt aan een real life, actuele casus van een bedrijf of instelling. Met jouw team werk je samen, op locatie van de opdrachtgever, aan innovatieve oplossingen voor deze casus. Je krijgt interactieve boostsessies, wordt begeleid door ervaren docentcoaches en krijgt veel ruimte voor eigen invulling en ideeën. Aan het eind van de week presenteer je met jouw team de eindresultaten aan een jury.

Meer info en aanmelden
Wil je meer weten? Neem dan contact op via amx@avans.nl. Aanmelden kan via amx.avans.nl.

november 2018

2018-11-01 21:00

The Biggest Halloween Horror Night

Halloweenfeest

Locatie
St Janstraat 3A
Breda
4811 ZK
Bekijk website »
2018-11-13 17:30

Witlox-lezing: Muticulturele diversiteit, best of both worlds

Rachid Berragiy, partner BeHr Groep over multiculturele diversiteit
Website: www.behrgroep.nl

Locatie
Podium Bloos Speelhuislaan153
Breda

december 2018

2018-12-07 12:30

Symposium De Verbinding

Het lectoraat Zorg rond het Levenseinde houdt op 7 december het middagsymposium De Verbinding. Verbinding tussen onderwijs en kennis, kennis en zorg en kennis en de maatschappij staan op deze bijeenkomst centraal.

Deze middag is er een gevarieerd programma rond de thema’s palliatieve zorg, zingeving en ethiek. Onderwerpen als waardigheid, hoop, doodswensen, markering, shared decision-making en beeldvorming passeren de revue.

Tijdens de plenaire start spreken 2 vooraanstaande deskundigen op het gebied van palliatieve zorg. Hierna zijn er 2 workshoprondes. Daarin geven de docent-onderzoekers van het lectoraat een inkijk in de wereld van de palliatieve zorg en recent onderzoek. We sluiten gezamenlijk af met een theatrale wrap-up: relativerend, spottend, respectvol, grappig en ontroerend. Aansluitend is er tijdens een borrel gelegenheid tot napraten.

Locatie
Avans, Hogeschoollaan
Breda
Bekijk website »
TRENDING OP SOCIAL
Volg voor het laatste nieuws @PuntAvans

Volg Punt.