Terug naar overzicht

Computers aansturen met lichaamsbeweging

Het Raak-MJB project Vision in Mechatronics & Robotics is bijna afgelopen. Daarom wordt er op vrijdag 27 september een symposium georganiseerd in het gebouw van Avans Den Bosch.

Het doel van het project is om computer-vision-systemen toegankelijker te maken voor de industrie. Een computer-vision-systeem automatiseert visuele inspecties. In het dagelijks leven gebruiken we al computer-vision-systemen. Spelcomputers als de Xbox en de Wii maken er gebruik van. Via een soort webcam kun je bewegingen aansturen.

Resultaten
Tijdens de presentatie gaan de deelnemende partijen, waaronder Avans, de resultaten van het project presenteren. Daarnaast zijn er ook demo’s over verschillen onderwerpen. Het symposium vindt plaats tussen 10:30 en 17:00 . Iedereen is welkom.

Om deel te nemen aan deze bijeenkomst kun je een mail sturen naar wc.degraaf1@avans.nl. Vergeet niet om je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?