Terug naar overzicht

Ken je dat gevoel van druk druk druk?

Avans Flow organiseert ook dit jaar weer verschillende activiteiten voor zowel studenten als docenten. Er is een groot aanbod aan gratis workshops en lezingen. Vorig jaar  waren er zo’n 550 deelnemers.

Avans Flow is een platform dat workshops en lezingen organiseert in het teken van geestelijke vitaliteit. De activiteiten, zoals yoga en mindfulness, worden gratis gegeven door en voor studenten en medewerkers van Avans. Coördinator van Avans Flow, Marieke Konings, zegt dat de workshops goed zijn om rust te vinden tijdens de drukke en vaak hectische werkdagen.

Multitasking
‘Herken je dat gevoel van druk druk druk? We zijn constant aan het multitasken. Diverse onderzoeken tonen echter aan dat multitasken niet werkt en zelfs contraproductief is. De productiviteit vermindert door het gelijktijdig uitvoeren van verschillende taken. Met onze workshops leer je hoe je meer kunt doen, met minder stress. Meer genieten dus!’

Naast yoga en mindfulness is er nog een aantal andere workshops. Zo wordt er een workshop gegeven over het schrijven van een boek. ‘Het is leuk, maar waar moet je beginnen? Binnen deze workshop bieden we je een kijkje in de wereld van het schrijven. Dat boek ga je binnen drie lessen niet afkrijgen, maar je krijg wel zicht op wat er allemaal bij komt kijken. Iedereen heeft een andere schrijfstijl, waardoor je veel van elkaar kan leren. Je komt zodoende tot een resultaat waar zelfs Nicci French jaloers op zal zijn!’

De eerstvolgende workshops zijn op 26 september. Op de vernieuwde Facebookpagina van Avans Flow kun je daar meer over lezen.

 

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?