Terug naar overzicht

Snor mag er weer af

Het scheermes mag weer over de bovenlip want Movember is voorbij. De afgelopen maand zette duizenden mensen zich in voor de gezondheid van de man. Ook studenten en docenten van Avans lieten afgelopen maand hun snor staan voor het goede doel. 

Docenten en studenten van Advanced Business Creation haalde in totaal 853 euro op. Hun team staat daarmee op de 167e plaats van Nederland. Om geld in te zamelen organiseerde de opleiding diverse activiteiten zoals een Moustache Market. 

RickMovember

 

De snor van Rick
Rick van Schijndel, student Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Breda deed individueel mee aan de actie. De snor van Rick heeft in totaal 35 euro opgebracht.

In totaal werd er in Nederland ruim 800.000 euro opgehaald voor het goede doel.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?