Terug naar overzicht

Win kaarten voor De Jeugd van Tegenwoordig in 013

De Jeugd van Tegenwoordig is helemaal terug met het nieuwe album Ja, natúúrlijk!. Daarop staan genoeg nieuwe hits om op 11 december een feestje te bouwen in concertzaal 013. Punt geeft kaartjes weg voor dit concert.

De Jeugd Van Tegenwoordig is ongetwijfeld één van Nederlands meest originele groepen. De teksten vol dubbele bodems en verzonnen Nederlandse woorden die de heren Faberyayo, Willie Wartaal en Vieze Fur spitten zijn onnavolgbaar, terwijl producer Bas Bron de muzikale uitblinker is met zijn eclectische mix van hiphop, disco en funk. Monsterhit ‘Watskeburt?!’ heeft in 2005 de toon gezet. Sindsdien heeft De Jeugd het muzikale spectrum verrijkt met hits als ‘Sterrenstof’, ‘Buma In Me Zak’ en ‘Hollereer’ en de nieuwste klapper ‘De Formule’.

Op 11 december staan ze in 013 voor een show waarin al die classics afgewisseld worden met de krakers van de nieuwe plaat Ja, natúúrlijk!.

Winnen?
Punt geeft 2×2 kaarten De Jeugd van Tegenwoordig in 013. Wil jij kans maken? Mail dan het antwoord op de volgende vraag naar punt@avans.nl: Welk kinderprogramma werd gepresenteerd door Willie Wartaal. Je kunt het juiste antwoord insturen tot en met zondag 8 december.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?