Terug naar overzicht

Overlast station Den Bosch tijdens toetsweek

Het station in Den Bosch ondergaat een grondige verbouwing. Van donderdag 27 maart tot en met woensdag 16 april zorgt dat wederom voor overlast. Het spoor aan de zuidkant van station Den Bosch is dan aan de beurt. Dit valt gelijktijdig met de toetsweek van Avans.

Tussen het station en het Drongelens kanaal worden het spoor, de bovenleidingen en de beveiliging vernieuwd. Door de werkzaamheden rijden er in de richting van Tilburg en Eindhoven geen of minder treinen. Reizigers moeten rekening houden met extra reistijd.

Geen sprinters maar bussen
Van donderdag 27 maart (vanaf 19.00 uur) tot en met zaterdag 29 maart (22.35 uur) rijden er maar twee intercity’s in plaats van vier tussen Utrecht Centraal en Eindhoven. Tussen Den Bosch en Boxtel en Den Bosch en Oss rijden er geen sprinters maar worden er bussen ingezet.

Van zaterdag 29 maart(22.35 uur) tot zondag 30 maart (07.35 uur) rijden er van en naar Den Bosch geen treinen. Er worden bussen ingezet.

Van zondag 30 maart (07.35 uur) tot donderdag 17 april (05.00 uur) rijden er geen treinen maar bussen tussen Den Bosch en Boxtel en van en naar Den Bosch naar Tilburg. In de nacht van maandag 14 tot en met woensdag 16 april rijden er geen treinen van en naar Den Bosch tussen 23.30 uur tot 05.30 uur.

Vertraging tijdens toetsen
De toetsweek van blok drie is van 24 maart tot en met 11 april. Avansstudenten moeten dus rekening houden met extra reistijd. Ook de bezoekers van de Onderwijsdag op 10 april in Den Bosch zullen hinder ondervinden van de werkzaamheden. De vernieuwing rondom station Den Bosch is  medio 2014 gereed.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?