Terug naar overzicht

Within Temptation – Hydra

Naast dance en André Rieu is Within Temptation al jarenlang één van Nederlands beste muzikale exportproducten. Met hun zesde studioalbum Hydra probeert de band die reputatie weer waar te maken.

Hydra is zoals we van Within Temptation gewend zijn een knoerthard metal-album. Niet geschikt voor een gezellig verjaardagsfeestje met opa en oma.

Het is een epische en opzwepende plaat voor de donkere dagen met verbazingwekkend veel hitgevoelige nummers. Daardoor is Hydra niet alleen een album voor de echte metal-liefhebber, maar ook de gewone luisteraar zal het kunnen waarderen.

Voor Hydra heeft de band samengewerkt met diverse artiesten zoals – Pimp My Ride Xzibit. Hij voorziet het nummer ‘And We Run’ van opzwepende raps. Groot hoogtepunt is de loepzuivere zang van Sharon den Adel die nummer na nummer boeiend maakt. Hydra is daardoor een lekker album waarmee Within Temptation de wereld weer even tevreden kan houden.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?