[video] Tour d’Avans: ‘ter nagedachtenis aan Annemarie’

  Ook dit jaar wordt de Tour d’Avans weer gereden. De fietstocht langs de drie Avanssteden voor het goede doel gaat vrijdag van start. Michiel van de Pas fietst de Alpe d’HuZes ‘ter nagedachtenis aan Annemarie’. 

  Voor de gezelligheid, voor een zieke collega of ter nagedachtenis aan een dierbare; Deze week vertelt een aantal deelnemers waarom ze op de fiets springen voor de Tour d’Avans en/of de Alpe d’HuZes.

  Systeembeheerder bij de Academie voor Industrie en Informatica Michiel van de Pas, fietst de Alpe d’HuZes ter nagedachtenis aan zijn overleden vrouw Annemarie. ‘Na een moedige strijd heeft de ziekte het van haar gewonnen. Mijn leven is verder gegaan en inmiddels ben ik zelfs voornemens opnieuw te trouwen’, staat te lezen op zijn actiepagina.

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • Hoi Michiel! Ik ben zelf studente aan Avans te Breda en fiets ook mee met de Alpe d’Huzes. Ik doe dit samen met mijn familie ter nagedachtenis aan mijn moeder die ook 10 jaar geleden is overleden. Ik wil je heel veel succes wensen! 🙂

  • 6 keer, kerel, we gaan ervoor!
   mvg Pieter