Terug naar overzicht

Gezamenlijke huiskamer Bossche verenigingen

Alle Bossche studie- en studentenverenigingen van Avans zijn voortaan te vinden in één huiskamer. De huiskamer werd woensdag geopend door bestuursvoorzitter Paul Rüpp.

De huiskamer was al even in gebruik, maar werd officieel geopend met het doorknippen van het lint door Paul Rüpp. De huiskamer (OGS19) in de kelder werd voorheen alleen gebruikt door studentenvereniging Animoso. De Bossche studieverenigingen Optimum, Het Koppel, Annexis, Collegium en Creatieve Soep, hadden tot nu toe nog geen eigen plek op de Onderwijsboulevard.

openinghuiskamer-max

Animoso vindt het niet zo erg om de ruimte te delen. ‘Het enige nadeel is dat we nu minder kastruimte hebben dan eerst’, vertelt derdejaars Accountancy en penningmeester Seth Minten. ‘Sinds we de ruimte delen hebben we meer contact met de verenigingen. Dat is zeker handig voor ons.’

Openinghuiskamer1-max

Verbinding
‘Een eigen plek en de verbinding tussen verenigingen is erg belangrijk’, vertelt Leontine Thelissen van studentenvoorzieningen. ‘De verenigingen zijn veel bezig op hun eigen opleiding, door samen in een ruimte te werken komt er meer verbinding tussen studie- en studentenverenigingen .’

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?