Terug naar overzicht

Nieuwe naam, zelfde christelijke studentenvereniging

Christelijke studentenvereniging Alpha gaat voortaan door het leven als Christelijke Studentenvereniging Ichthus.CSV Ichthus was al actief in Tilburg. Nu zijn ook Breda en Den Bosch aangesloten bij de landelijke vereniging.

De naamsverandering werd gevierd met een groot feest. Volgens voorzitter van de Bossche afdeling Reinier Krins verandert er behalve de nieuwe naam weinig bij de vereniging. ‘We staan landelijk wel sterker in onze schoenen. Er zijn financieel meer mogelijkheden en de naam Ichthus heeft meer bekendheid. Maar we blijven verder dezelfde vereniging.’

Met 17 verenigingen is Ichthus nu de best vertegenwoordigde Christelijke studentenvereniging in de studentensteden. ‘Concurrent’ Navigators heeft nog steeds de meeste leden. 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?