Wiggle app: gelikt maar lastig

  Draait er nog een goede film? Speelt er nog een gave band of is er misschien nog een mooie theatervoorstelling? Wiggle helpt je om een leuk avondje uit te plannen.

  De app is ontwikkeld door (oud-)studenten van de Akademie voor Kunst en Vormgeving|St. Joost en Bossche Informatica-studenten. Allerlei evenementen, van groot tot klein, zijn te vinden in Wiggle. Wanneer je aangeeft waar je interesses liggen en waar je naartoe gaat, komt Wiggle met suggesties daarbij passen. Je krijgt meer info over het evenement en kunt als je wilt meteen kaarten kopen.

  Gelikt, maar lastig
  De app ziet er gelikt uit maar zit behoorlijk lastig in elkaar. Daardoor duurt het even voordat je het onder de knie hebt. Een ander groot nadeel is dat Wiggle voorlopig alleen evenementen in Den Bosch laat zien.

  In de Android-versie werkt de app nog niet op volle kracht. Wiggle is gratis beschikbaar in de Apple Store en de Google Play Store

  Meer artikelen over

              

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.