Terug naar overzicht

24: Live Another Day

Jack is back! Hij redde de wereld acht keer van terroristen en ander gespuis tot in 2010 de stekker uit de serie 24 werd getrokken.

De verhaallijn van de baanbrekende serie werd alleen nooit afgerond. Het vervolg, 24: Live Another Day, moet het verhaal een waardig einde geven.

Het nieuwe seizoen speelt zich af in Londen, waar Jack Bauer (Kiefer Sutherland) na lange tijd weer opduikt. Het leven van president James Heller is in gevaar. Nog even snel oude vriendin Chloe O’Brian bevrijden uit de boze handen van de CIA en Jack kan weer verder om de wereld voor de negende keer te redden.

Instap-klaar 
De serie zit vol met oude bekenden; een feest van herkenning voor de fans. Voor kijkers die de vorige seizoenen gemist hebben, wordt het verhaal instap-klaar gepresenteerd. Helaas zijn er maar twaalf 
– in plaats van de gebruikelijke vierentwintig – afleveringen gepland voor dit nieuwe seizoen.

24: Live Another Day is vanaf 3 juli een maand lang te zien bij RTL 5. Vier donderdagen zenden ze drie afleveringen achter elkaar uit.

Punt. Of had jij nog wat?

Mark

Misschien eens proberen op RTL XL gemist?

2014-07-08 16:04:41

Nathalie

Kan ik die eerste afleveringen ergens online kijken? Weet jij dat misschien? Ik ben net als jij fan van het eerste uur en baaaaaal als een stekker dat ik dit heb gemist. Alvast bedankt.

2014-07-08 16:04:12

Mark

Als fan van het eerste uur zit ik natuurlijk weer voor de buis vanavond. Al heb ik de eerste afleveringen al gezien. Kan er geen genoeg van krijgen!

2014-07-08 16:00:05

Meer lezen?