Terug naar overzicht

Latupeirissa toch geen directeur FC Den Bosch

Marc Latupeirissa ziet af van zijn benoeming als algemeen directeur van FC Den Bosch. De docent van de Academie voor Marketing en Business Management in Breda denkt dat de functie niet bij hem past. 

Per 1 juli zou de docent aan de slag gaan als de nieuwe directeur van FC Den Bosch. Hij kiest er nu voor om verder te werken als docent bij Avans. Hij blijft nog wel lid van de Raad van Commissarissen van de Bossche club.

Uitvoerende taken
In de voorbereiding op de nieuwe functie als algemeen directeur ben ik tot de conclusie gekomen dat bestuurlijk uitvoerende taken in de voetballerij niet echt passen bij mij. Als lid van de Raad van Commissarissen hoop ik verder mijn steentje te kunnen bijdragen aan FC Den Bosch’, aldus Latupeirissa in het Brabants Dagblad.

De Avansdocent is geen onbekende in de wereld van het profvoetbal. Zo heeft hij onder meer gespeeld bij Willem II, FC Den Bosch en Helmond Sport. Begin december 2013 trad hij al toe tot de Raad van Commissarissen van FC Den Bosch.

Lees meer over Latupeirissa in Punt Magazine:

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?