Terug naar overzicht

Vers bakkie leut in kantines

De koffievoorzieningen van Avans zijn vernieuwd. In de kantine is voortaan koffie van verse bonen te krijgen.

Nieuwe flitsende machines hebben de oude koffiemachines in de kantines vervangen. ‘Er is steeds meer vraag naar luxere koffie’, vertelt Matthieu van Waardenburg manager van cateraar Eurest. De prijs van een gewoon bakje koffie is verdubbeld van 50 cent naar 1 euro. Van Waardenburg: ‘Maar daarvoor krijg je nu wel een andere kwaliteit koffie van verse bonen en, in tegenstelling tot voorheen, een volle beker.’

Starbucks
Sinds vorig jaar is er Starbucks-koffie te verkrijgen in het Grand Café in Breda. Zover is het in Den Bosch nog niet. ‘We zijn nu aan het kijken naar opties om ook Starbucks-koffie aan de Onderwijsboulevard te verkopen’, vertelt Van Waardenburg.

Geen gratis koffie medewerkers
De wijziging in de koffievoorzieningen betekent voor Bossche medewerkers dat ze geen gratis koffie meer kunnen halen in de kantine van de hogeschool. Voor een gratis bakkie leut kunnen medewerkers terecht in de diverse pantry’s van Douwe Egberts.

Punt. Of had jij nog wat?

M

Heel goed, die koffie die ze eerst hadden was nauwelijks te zuipen. Echt typische waterige kantoorkoffie

2014-08-27 23:17:24

Leon

Dus...de luxere koffie gaat de medewerker niet drinken tenzij we voor het betere (opstart) bakkie koffie 1 euro neertellen. Jammer, de cappuccino in de kantine was al vele malen beter dan in de pantry en dat verschil is nu nog groter.

2014-08-27 10:49:19

Meer lezen?