Terug naar overzicht

Studenten AHB strijden op zeskamp

Een stormbaan, een volleybalspel en een drakenbootrace; eerstejaarsstudenten van de Academie voor HRM en Bedrijfskunde gaan op hun introductiedag meteen de strijd met elkaar aan.

’s Ochtends kregen de eerstejaarsstudenten een rondleiding op de Onderwijsboulevard in Den Bosch en ’s middags vertrokken ze naar recreatiepark De IJzeren Man in Vught voor een zeskamp, barbecue en een afsluitend feest. ‘Jammer dat het maar één dag is’, vinden tweedejaarsstudenten Human Resource Management Anneloes van Strien en Nicole den Otten die als begeleider mee waren. ‘Eén dag gaat veel te snel voorbij. Als je een week gaat, leer je elkaar tenminste echt kennen.’

introAHB-max

‘Als je niet meegaat, kent iedereen elkaar al’

Vanaf de zijlijn staat eerstejaarsstudent Heleen van Amerongen toe te kijken haar groepje in de drakenboot stapt. ‘Ik heb iets aan m’n achillespees, dus ik sta voornamelijk aan de kant vandaag. Ik vond het toch goed om gewoon mee te gaan met deze intro. Als je niet meegaat, kent iedereen elkaar al.’

Meer foto’s? Check het intro album op Facebook.

//

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?