Terug naar overzicht

Bouwkundestudent wint NK Juniorenmatchplay golf

Bossche Bouwkundestudent Jeroen Krietemeijer heeft het Nederlands Kampioenschap juniorenmatchplay gewonnen. De golfer maakte zijn favorietenrol waar door redelijk eenvoudig te winnen in de finale. 

Jeroen behield in de finale een voorsprong van één match op zijn tegenstander. ‘Ik speelde goed en als je eenmaal ‘up’ staat en je ballen recht slaat dan moet de ander bijblijven en dat is lastig’, zo laat hij de Nederlandse Golf Federatie weten. ‘Ik kan terugkijken op een goed seizoen en de vorm zit er weer goed in.’

Beste amateur KLM Open
Dit jaar speelde Jeroen ook goed op de KLM Open.‘Ik heb veel ervaring opgedaan op het KLM Open, waar ik als beste amateur finishte. Ik twijfelde nog of ik deze week wel mee zou doen. Maar dit is het laatste Nationaal Kampioenschap van dit jaar en aangezien ik de eerste wedstrijd van het jaar heb gewonnen, wilde ik ook de laatste op mijn naam schrijven.’

Punt. Of had jij nog wat?

Roy

Gefeliciteerd! En hij heeft bijzonder goed seizoen gehad, eerste en laatste grote wedstrijd van het jaar winnen, 2de op het NK en landskampioen. Zijn er niet veel die hem dat zullen doen!

2014-10-02 11:44:11

Meer lezen?