Terug naar overzicht

Win kaarten voor The Kik in Den Bosch

De jongens van The Kik zijn een graag geziene gast op festivals en in concertzalen. Niet gek want de band staat garant voor een goed optreden. Wil je dat eens zelf ervaren? Punt geeft 2×2 kaartjes weg voor The Kik in W2, Den Bosch op 16 oktober.

Het tweede The Kik-album Twee staat bomvol übercatchy beat popliedjes met die jaren 60-sound die we van ze gewend zijn. Anno 2014 heeft de band een deal getekend bij platenlabel Excelsior, Lowlands plat gespeeld en waren ze huisband in De Wereld Draait Door. Met het nieuwe album zijn ze iets meer de diepte in gedoken, maar de liedjes zijn als vanouds niet uit je kop te slaan. Beste nederpop ooit? Luister maar eens naar ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’ en je weet het antwoord.

Voorprogramma
In het voorprogramma staat The Black Marble Selection, een Tilburgse formatie van zes muzikaal ongeschoolde, skateboardende vrienden met een gedeelde passie voor Sixties/Rhythm & Blues/Garage en Beat. Na diverse festivals te hebben platgespeeld, mogen ze nu mee op toernee met The Kik.

Winnen?
Wil jij naar The Kik in de W2? Stuur dan het antwoord op de volgende vraag voor 8 oktober naar punt@avans.nl: welke Avansstudie volgt de drummer van The Kik?

Punt. Of had jij nog wat?

d

the Black Marble Selection klinken zooo tof!

2014-10-01 14:30:30

Meer lezen?