Terug naar overzicht

Win kaarten voor Matt Simons in W2

Matt Simons werd bekend in Nederland toen zijn liedje ‘With You’ te horen was in de RTL-soap Goede tijden, Slechte tijden. De singer-songwriter speelt zijn enige Nederlandse clubshow in W2 en Punt geeft kaarten weg!

De singer-songwriter uit New York woont inmiddels in Amsterdam en wil met zijn nieuwe album Catch & Release uit te groeien tot meer dan een eendagsvlieg. Punt geeft 2×2 kaarten weg voor het optreden van Matt Simons in Poppodium W2 Den Bosch. Het voorprogramma wordt verzorgd door de Utrechtse indie/pop band Causes.

Wil jij op 20 november naar Matt Simons? Mail dan het antwoord op de volgende vraag vóór 14 november naar punt@avans.nl

Met welke Nederlandse artiest zingt Matt Simons een kerstduet?

  1. Miss Montreal
  2. Simon Keijzer
  3. Nick Schilder

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?