Terug naar overzicht

De kerst inluiden met een studentikoos kerstgala

De tijd van kerstborrels en gala’s is weer aangebroken. Studie- en studentenverenigingen van Avans hebben ook dit jaar weer hun best gedaan om de vetste feesten te organiseren.

Tip: neem altijd je studiepas en ID mee, bij de meeste feesten wordt daar naar gevraagd. Het zou zonde zijn als je met die mooie jurk of dat gelikte pak weer op-en-neer moet fietsen.

Gemaskerd bal KMA & HBO-V
Dit jaar is er op 9 december een gezamenlijk gala voor studenten van Verpleegkunde en de Koninklijke Militaire Academie. De studenten zijn vanaf 21.30 uur welkom in de Miller Time in Breda. Als je voor 22.30 uur binnen bent word je ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels. Mocht je nog geen kaartje hebben dan kan je die aan de deur kopen voor 5 euro.

Animoso Lustrumgala
Kan jij de zeven zonden weerstaan? Dan is het lustrumgala van studentenvereniging Anisimo iets voor jou! De studentenvereniging uit Den Bosch bestaat 30 jaar en dat gaan ze goed vieren. Vrijdag 12 december wordt het jubileumgala gehouden met als thema ‘De zeven zonden’. Van 21.00 tot 01.30 uur wordt er chique gefeest op landgoed Huize Vught in Den Bosch. Obers brengen je de gehele avond onbeperkt bier, wijn en fris. En er zijn toeringbussen geregeld die iedereen vanaf station Den Bosch naar de locatie brengt en weer terug. Ga je als stelletje dan betaal je beiden 40 euro. Als je zonder date komt ben je 50 euro kwijt.
Klik hier om kaartjes te bestellen.

AAFM gala
Het jaarlijkse gala van de Academie voor Algemeen en Financieel Management staat ook weer voor de deur. Woensdag 17 december wordt het gala gehouden bij bar-dancing Kerkplein in Breda. Vanaf 22.00 uur gaan de deuren open en het zal doorgaan tot in de late uurtjes. De dresscode voor dit jaar is black tie. De kaartjes kosten 7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de hoofdingang van de Hogeschoollaan. Dates, vrienden of vriendinnen zijn ook welkom.

ATGM Xmas Party
Op 17 december gaat ook het dak van de Mezz in Breda eraf! Vanaf 21.00 uur vindt daar het kerstfeest voor studenten én docenten van de Academie voor de Technologie van Gezondheid en Milieu plaats. Galakleding is niet verplicht, maar feestelijk is een must. De entree kost 5 euro en muntjes voor drankjes 1,25. Kaarten zijn verkrijgbaar in de kantine van het gebouw aan de Lovendijksestraat.

AMBM kerstgala
Ook dit jaar organiseert de Academie voor Marketing en Business Management een kerstgala. Het gala wordt op 18 december in Strand Binnen in Breda gehouden voor alle studenten Commerciële Economie en Small Business & Retailmanagement. Van 21.00 tot 02.00 uur kunnen daar de voetjes van de vloer. Voor een kaartje leg je 35 euro neer, maar je krijgt er wel onbeperkt bier, wijn en frisdrank voor terug. Kaarten kan je hier kopen.

Serious Socialize Kerstgala
Op woensdag 17 december organiseert Socialize Breda het Serious Socialize Kerstagala. Dit jaar staat het gala in teken van Serious Request 2014. Van 22.00 tot 4.00 uur wordt er gefeest in café Walkabout in Breda. Tijdens deze avond wordt er door middel van verschillende acties geld opgehaald voor meisjes en vrouwen in oorlogsgebieden die slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Kaartjes in de voorverkoop kosten 3 euro en aan de deur ben je 4 euro kwijt. Je wordt welkom geheten met een gratis drankje en je kan opgedoft op de foto. Voor meer informatie kijk even op de Facebookpagina.

Kruipend naar huis: wintereditie
Op 18 december vindt de vierde wintereditie van Kruipend Naar Huis plaats. Dit feest vindt plaats in de keukens van verschillende flats rondom en op het binnenplein van de Wethouder Schuurmanslaan in Den Bosch. Voor 10 euro krijg je een polsbandje en een stempelkaart waarmee je tussen 20.00 en 00.00 uur op elke locatie terecht kan voor totaal twee bier, wijn of fris. Tijdens de afterparty van 00.00 tot 02.00 uur kan je onbeperkt bier, wijn of fris drinken. Let op: maximaal 100 personen. Op = op. Voor meer informatie en de kaartverkoopdata check de Facebookpagina.

Bold kerstgala
Studievereniging Bold van de opleiding Communication & Multimedia Design gaat voor het thema black tie dit jaar. Het gala vindt plaats op 18 december in Kerkplein in Breda. Vanaf 22.30 wordt iedereen welkom geheten met een glas champagne. Ook mag je nog een extra welkomstdrankje naar keuze kiezen. Bestel je vóór 12 december een kaartje dan betaal je 5 euro, maar bestel na 12 december dan betaal je 2 euro meer. Check de Facebookpagina van Bold voor meer info en kaartjes.

Kerstfeest Comm.on
Op 18 december sluit de studievereniging Comm.on van de opleiding Communicatie het jaar knallend af met hun kerstfeest in de bar-dancing Peddels in Breda. Om 22.30 gaat het feest van start en kan je met je kaartje (3 euro) bij de bar een gratis biertje, shotje en kerstmuts halen. Na 00.00 uur is Peddels open voor iedereen.

Kerstborrel Annexis Studievereniging
Studievereniging Annexis houdt haar kerstborrel op 19 december in café Babbus in Tilburg. De borrel voor alle studenten van Bouwkunde, Civiele Techniek, Bouwmanagement & Vastgoed en Bouwtechnische Bedrijfskunde wordt om 17.00 uur afgetrapt. Leden krijgen twee gratis consumpties. Tijdens deze avond zijn de drankjes goedkoper dan normaal en de hapjes gratis. Vanaf 21.00 uur is er zelfs live muziek.

Punt. Of had jij nog wat?

Arold Roestenburg

De kerstborrel van Totus vindt plaats op 18 december vanaf 16.00 uur in de Soos. Er wordt dan ook geld ingezameld voor Serious Request.

2014-12-10 11:20:31

s.v. Animoso

Locatie: Landgoed Huize Bergen in Vught Drank: hele avond bier, wijn, fris en mix

2014-12-10 10:09:38

Arold Roestenburg

We hebben alle verenigingen gemaild om informatie maar niet van iedereen iets terug ontvangen. Op de website van Totus is geen informatie te vinden over de kerstborrel en op de Facebookpagina ook niet.

2014-12-09 13:07:42

Denise

Jullie missen de kerstborrel van Avans Tilburg, georganiseerd door s.v. Totus!!

2014-12-09 13:00:04

Meer lezen?