Terug naar overzicht

Ontwerp hét T-shirt van Breda

Is Breda jouw stad en ben je creatief? KOPschop is opzoek naar hét Breda-shirt. Daarom organiseert de winkel in het kader van de KOPshopXL een T-shirt ontwerpwedstrijd.

Wat maakt Breda voor jou zo bijzonder? Is het de Brabantse gezelligheid op een van de vele terrassen, de grote kerk of misschien wel de haven? Aan jou de uitdaging om dit door een mooi ontwerp op een T-shirt duidelijk te maken aan de jury. Uit alle uitzendingen worden een aantal genomineerden gekozen. Deze T-shirts zullen gedurende twee weken te zien zijn in de KOPshop en op de Facebookpagina. Zo kunnen mensen hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Het winnende ontwerp wordt door KOP in oplage geproduceerd en verkocht in de KOPshop. De winnaar krijgt het eerste shirt overhandigd en ontvangt 30 procent van de verkopen van zijn of haar eigen shirt.

Dennis Elbers (directeur Graphic Design Festival Breda), Marlice Dreessen (directeur VVV Breda), Marlous Tode (directeur Gallery Pepper) en Karina van Bezooijen (directeur KOP) vormen de vakjury. Mail je ontwerp, eventueel met een korte beschrijving, naar mail@kop.nu. Mailen kan nog tot en met 31 januari. De winnaar wordt 13 februari bekend gemaakt.

De KOPshop is onderdeel van KOP, een culturele organisatie die winkels opent en exposities en (kunst)projecten organiseert in openbare ruimtes en op wisselende locaties in Breda. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden voor de wedstrijd op www.kop.nu. De KOPshop in Breda is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17:00 uur.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?