Terug naar overzicht

Parkeerdrukte verwacht tijdens open dag Avans Den Bosch

Er wordt een grote parkeerdrukte verwacht tijdens de open dag van zaterdag 31 januari in Den Bosch. De open dag van Avans valt dan samen met die van het naastgelegen Koning Willem I College.

Op zaterdag komen volgens schatting zo’n 20.000 geïnteresseerden naar de locaties aan de Onderwijsboulevard en de Vlijmenseweg. De verwachting is dat dit leidt tot verkeersdrukte en overvolle parkeerplaatsen. De scholen adviseren medewerkers en bezoekers om met het openbaar vervoer of op de fiets te komen.

Maatregelen
Om de drukte op de parkeerplekken en de weg tegen te gaan hebben de scholen extra parkeerruimte gereserveerd in de omgeving en worden er verkeersregelaars ingezet om de stroom bezoekers in goede banen te leiden. Daarnaast verwijzen matrixborden het verkeer naar de juiste parkeerlocaties.

parkeren-in-s-hertogenbosch

Openbaar vervoer
Ondanks deze maatregelen adviseren de onderwijsinstellingen om van het openbaar vervoer gebruik te maken. De onderwijsgebouwen liggen op ongeveer 10 minuten wandelen van het centraal station.

De openingstijden van Avans zijn van 10.00 tot 16.00 uur. De open dag op het Koning Willem I College duurt van 09.30 tot 16.30 uur. Check de websites van Avans en Koning Willem I College voor meer informatie over parkeermogelijkheden en openbaar vervoer.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?