Terug naar overzicht

Pas op! Naakt!

Het is oppassen geblazen met het nieuwe magazine van Punt. Issuu.com; de site waarop alle magazines digitaal door te bladeren zijn heeft Punt 5 al het stempel explicit gegeven. Toch is het een keurig nummer, het gaat alleen over seks.

Sexting
Bijna 40 procent van de Avansstudenten stuurt of ontvangt wel eens seksueel getinte foto’s of doet aan webcamseks. Sexting is populair onder studenten, maar hulpverleners waarschuwen voor de gevolgen. In het nieuwe magazine vertellen enkele Avansstudenten waarom zij aan sexting doen. ‘Wij zien het als een manier om onze relatie spannend te houden.’

Flirten met docenten
‘Een student fluisterde me toe dat hij uitkeek naar mijn lessen’, ja er wordt geflirt op Avans. Niet alleen tussen studenten onderling ook tussen studenten en docenten. Esther Popelier van The Flirt Company geeft in Punt 5 tips voor zakelijk flirten om zo een hoger cijfer binnen te slepen.

Taboe
In de jeugdzorg wordt nauwelijks gesproken over seks. Dat blijkt uit een afstudeeronderzoek van vier studenten van de Academie voor Sociale Studies Breda bij jeugdzorgaanbieder Juzt. Ook in de eigen opleiding komt het onderwerp nauwelijks aan bod. In Punt 5 lees je de aanbevelingen van de vier studenten.

Verder vind je in het nieuwe magazine een artikel over paaldansen als studentensport, de gekste dingen die je vast nog niet wist over seks en de visie op naakt van drie afgestudeerden van de Akademie voor Kunst en Vormgeving| St. Joost.

Punt 5 is dus niet zo gemakkelijk digitaal door te bladeren, maar het magazine ligt nu wel overal in de bakken en is ook te downloaden als PDF.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?