Terug naar overzicht

The Wedding Ringer: echte bromance

theweddingringer-max

De geeky Doug Harris (Josh Gad) kan bijna niet geloven dat de vrouw van zijn dromen (Kaley Cuoco-Sweeting) met hem in het huwelijksbootje wil stappen. Binnen twee weken staat de grote dag gepland, maar Doug heeft een groot probleem: hij heeft geen vrienden.

Zelfs nadat hij alle vage kennissen uit een ver verleden gevraagd heeft om zijn getuige te zijn, staat hij er alleen voor. Dan wordt hij voorgesteld aan Jimmy Callahan (Kevin Hart), eigenaar van Best Man Inc. Tegen een fikse vergoeding speelt hij graag de fake-getuige van Doug.

Bromance
The Wedding Ringer is een echte ‘bromance’ over hoe twee mannen die elkaar niet kennen, vrienden proberen te worden. De film is vreselijk voorspelbaar, maar dat doet er weinig toe tussen het lachen door.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?