Terug naar overzicht

Concept Bossche student brengt kok bij je thuis

eetthuis-max
EetThuis.nl verbindt consumenten en professionele thuiskoks aan elkaar. Het concept van student Advanced Business Creation in Den Bosch Bram der Kinderen leverde hem de titel Bourgondisch Jong Talent 2015 op.

‘Ik wil het thuis-uit-eten-gevoel populair maken. Mensen vergeten nu nog dat dat ook een optie is naast uit eten of een cateraar.’ De site van Bram koppelt professionele thuiskoks en consumenten aan elkaar. Via EetThuis.nl kunnen koks zich aanmelden en kunnen consumenten zoeken op regio en het menu. ‘De kok komt bij je thuis voor maximaal twintig mensen koken.’ Prijzig is het volgens de student niet. ‘Als je uit eten gaat betaal je bijvoorbeeld veel voor de wijn. Thuis kun je gewoon je eigen wijn uit de supermarkt drinken, dat scheelt veel in de kosten.’

eetthuisbram-max

Bourgondisch Jong Talent
Met het concept won de derdejaarsstudent de titel Bourgondisch Jong Talent 2015. Het concept van Bram werd als geheel geprezen door de jury omdat het goed in elkaar zat en het een koppeling biedt tussen zelfstandige koks en consumenten. ‘Deze koks, vaak ZZP’ers met een passie voor koken, zijn meestal minder goed in zichzelf aanprijzen. EetThuis.nl biedt voor hen een gemakkelijk platform om verschillende menu’s aan de consument te verkopen.’

Pientere ICT-student gezocht
Voor de technische ontwikkeling van zijn website zoekt Bram nog een pientere ICT-student die hem kan helpen met de automatisering. ‘Nu heb ik nog telefonisch contact met de koks, maar dat moet uiteindelijk helemaal automatisch lopen. Ook de gebruikerskant kan nog doorontwikkeld worden.’

Heb jij verstand van WordPress en PHP? En wil je Bram tegen een vergoeding helpen? Neem contact op via bram@eetthuis.nl.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?