Terug naar overzicht

Win kaarten voor Fresku in W2

Het derde album van Fresku is pas net uit en nu al één van de meest besproken Nederlandse hiphopalbums van 2015. Zaterdag 17 oktober staat hij in Poppodium W2 in Den Bosch. Punt geeft hiervoor 2 x 2 kaarten weg.

Zelf omschrijft de Eindhovenaar zijn nieuwe album Nooit Meer Terug als een werk dat vooral over angst gaat: Angst om als artiest niet meer mee te tellen, om als vader tekort te schieten, of om niet mee te komen in de Hilversumse mediawereld.

Punt mag namens W2 2×2 kaarten weggeven voor de show van Fresku. Beantwoord daarvoor volgende vraag: Wat at Fresku volgens het nummer ‘Kreeft’ voordat hij het geld had om kip en kreeft te betalen?

Stuur je antwoord, met je naam voor woensdag 15 oktober naar punt@avans.nl om kans te maken op een setje kaarten.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?