Terug naar overzicht

App voor tijdmanagement wint Watch Games

TimeFlowWinnaarABCWatchGames3-maxTimeFlow, een app die je helpt om je tijd goed in te delen heeft de Watch Games van Advanced Business Creation gewonnen. De Bossche opleiding organiseerde een wedstrijd wie de beste applicatie voor de Apple Watch kon bedenken.

Het idee van de winnende studenten helpt om de tijd handig in te delen. ‘Dat sluit aan bij het oorspronkelijke idee van het horloge’, aldus een van de tweedejaarsstudenten. ‘Onze app helpt je alleen ook nog om je tijd in te plannen door een koppeling met je agenda. Wanneer je even niets te doen hebt, geeft de app de suggestie om bijvoorbeeld te leren voor een tentamen. TimeFlow vertelt je niet hoe laat je bus vertrekt, maar hoe laat je thuis moet vertrekken om de bus te halen.’TimeFlowWinnaarABCWatchGames2-max

‘Helder concept’
De jury is in haar commentaar positief over het idee van de studenten. ‘Het is een duidelijk en helder concept. Timemanagement is logisch en hoort bij de Apple Watch. De studenten hebben een mooie koppeling uitgedacht tussen de agenda en navigatie-app.’

Ontwikkeld door Informaticastudenten
De Watch Games zijn bedacht als extra-curriculair project voor studenten. De app die de ABC-studenten bedachten wordt nu door student-programmeurs van de Academie voor Industrie en Informatica uitgewerkt en ontwikkeld voor de Apple Watch.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?