Is Avansstudent Sezer de mooiste man van Nederland?

SezerOzdemirmodel-max
    Foto: Khalid Jahangier

Sezer Özdemir, student International Business & Languages in Den Bosch, is een van de vijftien Nederlandse finalisten van modellenwedstrijd ‘Mister International.’ Op 17 juni strijdt hij in Arnhem voor een ticket voor de wereldfinale in Azië.

Van de vijfhonderd Nederlandse mannen die zich inschreven, heeft Sezer het al geschopt tot de laatste vijftien deelnemers. In juni strijdt hij voor de titel ‘Mister International Netherlands’ in Arnhem. In de finale staan hem meerdere onderdelen te wachten. In kostuum, casual kleding en swimwear moet hij de jury overtuigen en stemmen werven.

Begon op ROC
    De eerstejaarsstudent wil eigenlijk acteur worden. Op zijn vorige opleiding werd hij gevraagd als model. ‘Het begon op het ROC waar ik promo-model voor school was. Via een filmbedrijf hoorde ik van deze wedstrijd en schreef ik me in.’