Terug naar overzicht

225.000 euro voor nieuwe website AKV|St.Joost

websitestjoost-maxVoor de vernieuwing van de website van AKV|St.Joost is in totaal 225.000 euro beschikbaar. Dat staat te lezen in de besluitenlijst van het College van Bestuur. De nieuwe website is onderdeel van een vierjarig herpositioneringsplan en innovatietraject van de kunstacademie.

‘Per 2016-2017 start de academie met haar vernieuwde studies. Belangrijk onderdeel hiervan is de bouw van een nieuwe website’, staat te lezen in de besluitenlijst(intranet). Ruim 40.000 euro van het geld voor de site gaat naar de kunstacademie zelf en 184.500 euro is voor de Diensteenheid Marketing, Communicatie en Studentenzaken om de site te ontwikkelen.

Speciaal onderdeel masters
Een speciaal deel van het budget is bestemd voor de bouw van een gedeelte op de site voor de masteropleidingen van AKV|St.Joost. Dit bedrag wordt pas definitief toegekend na bespreking van de plannen voor die opleidingen.

Format voor andere sites
De Avans Medezeggenschapsraad vraagt zich dinsdag in haar vergadering af waarom dit bedrag zo hoog is. ‘De huidige websites van Avans zijn slecht te lezen op de mobiele telefoon en ook de inhoud verandert’, aldus Rien Brouwers, secretaris van het College van Bestuur. Hij geeft desgevraagd aan dat de bouw van de site niet alleen voor de kunstacademie iets oplevert. ‘Bij deze website worden formats ontwikkeld die ook voor andere sites van Avans gebruikt kunnen worden.’

Gereed in november
De website moet in november 2016 gereed zijn omdat de werving voor het nieuwe studiejaar dan van start gaat.

Punt. Of had jij nog wat?

M

1 april is toch al voorbij?

2016-06-23 10:20:37

k

Wat een grap, 180.000 euro voor een website.

2016-06-22 11:56:17

Meer lezen?