Avansmedewerker Tiny Cissen overleden

tiny-maxAvansmedewerker Tiny Cissen is overleden. Tiny was een bekend gezicht voor veel studenten en medewerkers op de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Hij overleed vorige week woensdag aan de gevolgen van kanker.

De Diensteenheid ICT & Facilitaire Dienst (DIF) schrijft in haar in memoriam dat de verslagenheid groot is:

‘Woensdag bereikte ons het trieste bericht dat onze lieve collega Tiny Cissen op 8 juni jl. is overleden in de leeftijd van 62 jaar aan de gevolgen van kanker. Hoewel wij bekend waren met het feit dat zijn kwaliteit van leven snel achteruit ging, is de verslagenheid groot. Met veel verdriet moeten wij afscheid nemen van onze gewaardeerde collega. Tiny trad in het studiejaar 1995 in dienst bij Avans Hogeschool en werkte met veel plezier, trots en naar ieders tevredenheid. Hij begon als tuinman en werd later schoonmaker. Tot op het laatste moment bleef Tiny betrokken, geïnteresseerd en hartelijk. Tiny was zeer geliefd onder Avansmedewerkers en –studenten. Wij wensen zijn familie en eenieder die hem lief had ontzettend veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies te kunnen dragen.

Directie en collega’s van de Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst, Avans Hogeschool.’