Terug naar overzicht

Carolien Giesen wordt nieuwe directeur ACUE

CarolienGiesenACUE-350Adjunct-directeur van de Academie voor Ondernemerschap, Marketing en Innovatie (AOMI) in Den Bosch, Carolien Giesen, heeft medegedeeld dat zij de nieuwe directeur wordt van de Academie voor Communicatie & User Experience (ACUE) in Breda.

Vanaf 15 september zal Giesen aan het roer staan van ACUE. ‘Ik ga een nieuwe uitdaging binnen Avans aan,’ vertelt ze in een videoboodschap aan medewerkers van AOMI. ‘Zoals jullie weten wilde ik doorgroeien naar een directeursfunctie binnen Avans. Ik ben blij met de nieuwe functie en trots op het vertrouwen dat ik heb gekregen van het College van Bestuur.’ De adjunct-directeur gaat AOMI wel missen. ‘Ik heb hier 2 jaar met veel plezier gewerkt.’

Orde op zaken gesteld
Het afgelopen jaar stelde interim-directeur Marianne Nobels orde op zaken bij ACUE. In een interview met Punt vertelde zij: ‘Als ik ergens aan begin, dan wil ik dat die verandering blijvend is als ik weer weg ga. Ik ben nu afspraken aan het maken met medewerkers die er na mijn vertrek nog steeds zijn en de kennis nu hebben om door te pakken. Mijn taak was om ACUE zowel sociaal als financieel weer gezond te maken. Ik kan krullen door de taken op mijn post-its zetten. Er is veel gelukt. Ik word warm van de vernieuwingen die er al zijn en gaan komen.’

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?