Terug naar overzicht

Minder bussen naar Avans tijdens eerste lesweek

HogeschoollaanbushalteArriva-1920
In de eerste lesweek rijden de bussen van Avans nog niet volgens de reguliere dienstregeling. Omdat andere onderwijsinstellingen in Brabant nog vakantie hebben, rijdt in de spits slechtst 40 procent van de bussen van Arriva. 

De eerste lesweek van Avans start op 29 augustus. De bussen van Arriva rijden nog tot en met 3 september volgens de vakantieregeling. De dienstregeling geldt voor alle Avanssteden. Ook op de interlokale lijnen rijden er minder bussen.


Alternatieven
Avans raadt aan om voor vertrek de dienstregeling te raadplegen. Alternatieven zijn om een andere lijn te nemen en een stuk te lopen of de fiets te pakken. Avansmedewerkers kunnen ook een OV-fiets huren met hun mobiliteitskaart.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?