Geen kroontje voor Shauny, Zoey Ivory is Miss Nederland

  Foto: Miss Nederland/William Rutten
  Foto: Miss Nederland/William Rutten

  Shauny Bult, net afgestudeerd aan de Academie voor Bouw & Infra, is geen Miss Nederland geworden. Tijdens de verkiezingen op maandagavond ging de 23-jarige Zoey Ivory er met de titel vandoor.

  Shauny wist de jury niet te overtuigen tijdens de verschillende rondes op de catwalk in bikini en cocktailjurkjes. Zoey Ivory werd verkozen tot het mooiste meisje van het land en zij mag Nederland vertegenwoordigen op de Miss Universe verkiezing.

  Na een spetterende show heeft de jury Zoey Ivory verkozen tot Miss Nederland 2016! #missnederland

  Geplaatst door Miss Nederland op maandag 26 september 2016


  Hard gewerkt voor titel

  “Wie er ook wint, we hebben allemaal even hard gewerkt voor deze titel. Ieder van ons zal deze eerbare positie op zijn eigen manier invullen”, schreef Shauny voor de verkiezing via Facebook. “Ik wil al mijn volgers, vrienden en familie bedanken die me nooit teleurstellen en me altijd steunen en er voor me zijn.”

  Bouwkundig ingenieur
  De student studeerde deze zomer af als bouwkundig ingenieur met een 8 aan de Academie voor Bouw & Infra. Ze bouwt al even aan haar modellencarrière. Naast modellenwerk deed ze mee aan de Miss Brabant en Miss Earth verkiezingen.

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.