Terug naar overzicht

HBO Intro Festival Breda: StoelenDANCE, The Partysquad en leuke activiteiten

hbointrofestivalbreda2014publiek3-1920Goede muziek, mooi weer, koude biertjes en leuke activiteiten. En dat allemaal in het centrum van Breda. Heb je zin in een goed feestje? Dan moet je er donderdag 8 september zeker bij zijn. Het HBO Intro Festival in Breda belooft weer een groot spektakel te worden.

Het centrum van Breda staat op 8 september volledig in het teken van het HBO Intro Festival. Op verschillende podia staan topartiesten en door het centrum verspreid zijn de leukste activiteiten te doen. Om drie uur start het HBO Intro Festival met een sport en spel activiteit.

stoelenDANCE-1024StoelenDANCE
Op de Grote Markt start om half vijf de stoelenDANCE. 3FM DJ’s Barend en Wijnand leiden deze activiteit. Voor elke bezette stoel tijdens de stoelenDANCE gaat tien euro naar 3FM Serious Request. Deelnemen kan helaas niet meer, maar het is natuurlijk ook erg leuk om naar te kijken.

Battle winnaars
Om kwart voor zes betreedt de winnaar van de Battle of the DJ’s, Boevenbende, het podium op de Havermarkt. Om zes uur staat de winnaar van de Battle of the Bands, At First, op het podium op het Kerkplein.

Line-up
Ook de andere podia worden vanaf vijf uur voorzien van topartiesten. Zo begint The Partysquad op de grote markt, kunnen we van half tien tot elf genieten van Girls Love DJ’s en draait de enige echte Tommy Walker om vijf uur én om tien uur. Kijk voor het volledige programma op de website van het HBO Intro Festival.

We gaan nog niet naar huis..
Wil je om 23.00 uur na afloop van het HBO Intro Festival nog niet naar huis, maar ben je wel afhankelijk van het openbaar vervoer? Geen probleem: er rijden namelijk nachtbussen naar Etten-Leur, Roosendaal, Tilburg en Eindhoven. Tickets koop je via de Facebookpagina.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?