Terug naar overzicht

Onderwijsboulevard vrijdag deel van de dag afgesloten vanwege wielerwedstrijd

Onderwijsboulevard215DenBoschentree-1920
De Onderwijsboulevard is vrijdag op meerdere momenten van de dag afgesloten vanwege de start en finish van de Holland Ladies Tour. De weg is afgesloten voor de opbouw, de start en de finish van de wielerwedstrijd.

Avans adviseert medewerkers om vrijdag met het openbaar vervoer te komen. De parkeergarage van de Onderwijsboulevard 215 is beperkt bereikbaar.

Drie momenten afgesloten
De weg is op drie momenten helemaal afgesloten: naar verwachting tussen 8.00 en 10.00 uur, tussen 11.30 en 12.15 uur en tussen 14.30 en 15.30 uur. Op die momenten kun je ook niet in of uit de parkeergarage aan de onderwijsboulevard.
EtappeHollandladiestour-maxGeen bussen
De wegafsluiting loopt vanaf de Jonkerstraat tot aan de Leeghwaterlaan. Ook voor bussen is de weg de hele dag afgesloten. Wie met de bus naar Avans komt, kan het beste uitstappen aan de Leeghwaterlaan tegenover de HAS.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?