Terug naar overzicht

Rioolbuis gesprongen: poep en plas spoelt door gang Avans Den Bosch

poeponderwijsboulevard-1920Een laag poep en plas loopt door de gang van de C-lob van het Avansgebouw aan de Onderwijsboulevard in Den Bosch. Een rioolleiding is gesprongen. 

De gang is niet meer begaanbaar door een laag water, plas en poep. De geur is van een afstand al goed te ruiken. Door de gesprongen buis zit ook een groep studenten vast die aan de achterzijde van de lob zaten toen de buis klapte.

Brug voor studenten
De buis is inmiddels gerepareerd. Voor de studenten die aan de achterzijde van de lob vastzitten wordt een brug van pallets over de uitwerpselen gemaakt. Schoonmaakbedrijf CSU is opgeroepen om de ontlasting op te ruimen. Lessen en andere activiteiten zijn verplaatst.

Waardoor de buis is gesprongen, is nog niet duidelijk.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?