Koningin Maxima opent donderdag eerste Bossche universiteit

  jheronimusacademyofdatasciencejadsdenbosch-1100Koningin Maxima opent donderdag de Jheronimus Academy of Data Science (JADS). De nieuwe en eerste universiteit van Den Bosch.

  Vanaf donderdag is Den Bosch dan eindelijk een echte universiteitsstad met de JADS, gevestigd in het voormalige klooster Mariënburg. Maxima woont het openingsprogramma bij en praat met wetenschappers en studenten van de academie.

  1.500 studenten
  De universiteit is een samenwerking van de Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. De JADS biedt bachelor- en masterprogramma’s aan op drie locaties. Het doel is om uiteindelijk tussen de 1.500 en 2.000 studenten Data Science te huisvesten.

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  Er zijn nog geen reacties.