Terug naar overzicht

Gaslek door werkzaamheden bij Avans Lovensdijkstraat; tentamens gaan door

gaslekLvD3-1600

Bij werkzaamheden aan de Lovensdijkstraat is een gaslek ontstaan. De brandweer is aanwezig.

Het lek ontstond rond 09.00 uur. Er hangt een sterke gaslucht op straat. Het Avansgebouw wordt voorlopig niet ontruimd omdat het lek buiten is ontstaan.Buiten mag er niet gerookt worden, bedrijfshulpverleners staan buiten om dat te voorkomen.

 

GaslekLvD2-1600

Het gaslek is intussen gerepareerd. Het gebouw is weer toegankelijk en de lessen en tentamens gaan gewoon door. De brandweer heeft rond 10.00 uur het sein veilig gegeven. Tentamens zijn gewoon doorgegaan.

Tweede keer in korte tijd
Dit is de tweede keer in korte tijd dat er bij werkzaamheden aan de Lovendijkstraat een belangrijke leiding wordt geraakt. Onlangs werd een waterleiding geraakt waardoor het gebouw niet gebruikt kon worden.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?