Terug naar overzicht

Koffiepraat week 20: Nomineer jouw Avansdocent van het Jaar en op de fiets voor het goede doel

Waar gaat het deze week over bij het koffieapparaat van Avans? Om je voor te bereiden op je wekelijkse dosis smalltalk, een overzicht van het nieuws dat we deze week verwachten.

Kandidaten medezeggenschap stellen zich voor
De lijst is compleet en deze week presenteren de kandidaten van de Avans Medezeggenschapsraad zich via Punt. De verkiezingen voor de raad vinden plaats op 29, 30 en 31 mei. Alle kandidaten stellen zich via punt.avans.nl/medezeggenschap voor.

Tour d’Avans
Woensdag springen Avansstudenten en medewerkers op de fiets om geld in te zamelen voor het goede doel tijdens de Tour d’Avans. Dit jaar wordt er voor drie doelen gereden: KWF Kankerbestrijding/Alpe d’Huzes, Stichting Ride4Kids en Medisch Centrum Togo J.

Avansdocent van het Jaar 2017
Laatste kans om deze week jouw favoriete docent te nomineren voor de Avansdocent van het Jaar 2017 verkiezing. Nomineren doe je nog tot donderdag door op Facebook de naam van je favoriet achter te laten.

Fijne week! 

Vorige week hadden we het over:

De budgetten van de diensteenheden van Avans. Die worden voor het tweede jaar op rij niet hoger dan het budget in 2016. Daarnaast boekt Avans in 2018 wederom een verlies op de begroting. Dat blijkt uit de planningsbrief, een belangrijke voorloper op de begroting van 2018.

Visualisatie door D66

Een groene Onderwijsboulevard zonder auto’s. Plannen hiervoor van D66 worden serieus onderzocht door de gemeente Den Bosch.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?