Terug naar overzicht

Laatste kans: Nomineer vandaag nog jouw Avansdocent van het Jaar 2017!

Wie is die éne docent die net dat beetje extra geeft waardoor hij of zij in het zonnetje moet worden gezet? Tot en met 18 mei 23.59 mag je nog je leukste, beste, grappigste, slimste docent nomineren voor de Docent van het Jaar verkiezing!

Welke docent viel er dit jaar in bijzondere zin op en verdient deze eerzame titel? Ieder jaar organiseert Punt de Docent van het Jaar verkiezing. Tot en met 18 mei 23.59 uur kun jij jouw favoriete docent via Facebook nomineren. Uit alle nominaties, wordt een top 5 gevormd waarop jullie vanaf 22 mei mogen stemmen. De winnende docent mag zich een jaar lang Docent van het Jaar noemen.

Negende keer
Dit is negende keer dat Punt de prijs uitreikt. Vorig jaar mocht Brian Kayes, docent Engels op de Bossche Academie voor Industrie en Informatica (AI&I), de prijs in ontvangst nemen. Eerder werd Sofie van der Vleuten, docent bij de Academie voor Sociale Studies Den Bosch, verkozen tot docent van het jaar 2015.

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?