Terug naar overzicht

Stadsbus brandt af voor de deur van Avans Tilburg

Op de Cobbenhagenlaan in Tilburg is woensdagochtend een stadsbus in brand gevlogen. De stadsbus vatte vlam voor de deur van Avans.

Rond zeven uur brak de brand uit. Niemand raakte gewond.

Eerst nog uitchecken
“Het ging echt heel snel en het werd snel bloedheet”, vertelt Phil Quik die werkt in het Studentensportcentrum aan Omroep Brabant. Na de rotonde stopte de chauffeur en vroeg hij alle passagiers de bus te verlaten. “Sommigen wilden blijkbaar eerst nog uitchecken”, aldus de chauffeur aan Quik.

Oorzaak nog onbekend
Vervoersbedrijf Arriva laat aan Omroep Brabant weten dat er zo’n tien passagiers in de bus zaten. Samen met de buschauffeur konden zij op tijd de bus verlaten. Arriva weet nog niet hoe de brand heeft kunnen ontstaan. Dat wordt onderzocht. Vanaf de rotonde tot de bushalte ligt een oliespoor op de weg.

 

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?