Terug naar overzicht

Bouw mee aan real-life Simhouse voor Spark

Minecraft of Simcity, je kunt er op je groene vlak bouwen wat je maar wilt. Innovatiecampus SPARK wil zo’n groen vlak in real-life maken om te werken aan het superhuis van de toekomst.

“We leggen de basis voor ons eigen Simhouse”, vertelt docentbegeleider Jasper Sluis. Het groene vlak wordt net als in Minecraft en Simcity aangevuld met items om te bouwen. “ Die bibliotheek gaan we de komende jaren vullen met iconen waarmee we kunnen werken aan een superhuis dat iedereen wil.”

Multidisciplinair project
Voor deze opdracht is Sluis op zoek naar stagiairs. Niet alleen ICT’ers en bouwkundigen zijn welkom. “We zoeken ook ABC’ers, Marketing- en Economiestudenten. Want het creëren van het bouwvlak voor de toekomst, is multidisciplinair.”

Groenste parkeergarage van Nederland
Sluis zoekt per september ook voor andere opdrachten nog stagiaires. Onder andere voor het werken aan de groenste parkeergarage van Nederland in Den Bosch en het bedenken van technologische en financiële oplossingen voor 800.000 woningen die worden omgebouwd tot nul-op-de-meter huizen.

Interesse of meer informatie neem contact op met Jasper Sluis via jasper@sparkcampus.nl

Punt. Of had jij nog wat?

Meer lezen?