Maud Müskens gekozen als nieuwe voorzitter Avans Medezeggenschapsraad

  De Avans Medezeggenschapsraad (AMR) heeft Maud Müskens gekozen als nieuwe voorzitter van de raad. Vanaf juni volgt zij de huidige voorzitter Jacques Pijnappels op. 

  Müskens, Onderwijskundig beleidsadviseur bij Leer- en Innovatiecentrum (LIC) en Academie voor Veiligheid en Bestuur (AVB), trad na de verkiezingen in mei 2017 toe tot de AMR. Na een half jaar in de raad is ze blij dat ze is verkozen tot de nieuwe voorzitter.”Ik zie veel kansen om de netwerkfunctie van de AMR nog verder uit te breiden en contacten met de achterban verder te verbeteren.”

  Meelopen tot de zomer
  Tijdens een bijeenkomst van de raad dinsdagmiddag werd ze verkozen om Jacques Pijnappels na zijn pensioen aanstaande zomer op te volgen. Door de vroege verkiezing kan de nieuwe voorzitter een aantal maanden meelopen met de huidige om al aan de rol te wennen.

  Meer artikelen over

           

  Deel dit artikel

  Reageer op dit artikel

  * Verplicht veld

  Reacties

  • Ha Maud, van harte gefeliciteerd, veel succes en leerplezier in deze uitdaging 🙂

  • Proficiat Maud! Veel succes in deze nieuwe rol.